Wie is Rob?

Rob heeft iets met taal, met teksten, met radio, met techniek, met communicatie. Opgeleid als stemacteur, maar ook als elektronicus en software ingenieur. Waar techniek en communicatie samenkomen, daar vind je Rob.

Radio is toch het mooiste wat er is? Begin jaren ’70 zag hij ‘m al staan, dat doosje op de kast waar stemmen en muziek uitkwamen. Een wonder, zoals Stef Bos ooit bezong. Al snel sloopte hij er één en leerde zo de techniek kennen. Later wist hij ze ook te repareren en om te bouwen. Zo ontstond in 1979 z’n eerste FM-zender, compleet met studiootje op zolder. Het kwam tot het eind van de straat. Rob maakte radio.

Daarna volgde de bijna klassieke weg via de ziekenomroep, waar hij voornamelijk geluidstechniek deed en lokale radio waar hij een sportprogramma presenteerde. Hij deed stemacteer-opleidingen in Hilversum en Leiden. Nu verhuurt Rob zijn stem voor AV-producties als luisterboeken en commercials via deze website.

Hij heeft een eigen inspreekruimte thuis en kan dus meestal binnen enkele uren leveren. Uiteraard in hoge kwaliteit opgenomen. Rob heeft een écht lage stem én goede oren. Standaard levert hij schoongeknipte audio zonder verdere nabewerking als frequentiecorrectie en compressie, voor gebruikelijke tarieven vanaf EUR 50 voor een lokaal uitgezonden radiospotje. Neem contact op voor een prijsopgave op maat of een gratis proefopname.